"Centraal maar toch rustig wonen"

“Ons thuis met een ultiem vakantiegevoel!” Zo omschrijven Mike en Joyce hun woning in Nooitgedacht. Sinds een jaar wonen ze in één van de rijwoningen, tegenover de kinderboerderij. “We waren direct verkocht toen we de hoekwoning aan een stukje bosrand zagen staan. We hoorden de vogeltjes fluiten en er heerst rust op deze plek. Precies wat we zochten”, vertelt Mike.

rijwoning

“We zijn allebei opgegroeid in een andere omgeving, maar hadden geen noodzaak om daar te blijven. Onze grootste wens was een nieuwbouwwoning op een centrale plek met een goede aansluiting op een ‘grote weg’. De rustige omgeving in Nooitgedacht heeft uiteindelijke onze interesse gewekt.”

“De rust en de groene omgeving maken het erg aantrekkelijk om hier te wonen. Fluitende vogeltjes en wilde konijntjes zijn niet te vermijden. Leuk toch?”, zegt Joyce. “En we wonen tegenover de kinderboerderij. De kleine lammetjes en andere dieren zijn erg leuk voor de kinderen die bij ons op visite komen.”

“Voor de supermarkt moeten we nu iets verder rijden dan we gewend zijn. Dat is soms toch een gemis. Maar… we zijn binnen vijf minuutjes in Rolde, waar alle voorzieningen voor handen zijn.”