Laatste 2 Boskavels beschikbaar!

Gelegen aan de gezellige Boslaan zijn nog 2 kavels beschikbaar: Boskavel 4 en Boskavel 6.

De achterzijde van deze kavels grenzen aan een bos welke in eigendom is en blijft van de gemeente. U kunt hier een vrijstaande woning bouwen waar u in elk jaargetijde kunt genieten van de natuur. Aan de voorzijde bepaalt u zelf waar de inrit komt, met blijvend groen om u heen. Laat u door dit alles inspireren om op deze plek een eigen huis te bouwen! De kavels hebben een oppervlakte van ca. 646 m2 en een verkoopprijs van € 177.100,- v.o.n. 

Project 3_Nooitgedacht_2022_MRT

Meer informatie

Meer informatie over de Boskavels vindt u bij Boskavel voor vrijstaande woning.

Alle andere informatie zoals verkoopdocumentatie en het beeldkwaliteitsplan vindt u onder downloads.

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze kavels? Neem dan contact op met Lamberink Woningmakelaars via nieuwbouw@lamberink.nl of bel (0592) 33 84 15.

Procedure

Indien u een toewijzing heeft op een kavel gaat u over tot een reservering van 4 maanden tegen betaling van een reserveringsvergoeding van €500,- aan de gemeente. Ook heeft u een oriënterend gesprek met de makelaar van het project.
De reserveringsperiode gaat in op de 1e van de maand volgend op uw besluit tot reservering. Indien u overgaat tot aankoop van de bouwkavel worden de reserveringskosten verrekend bij het passeren van de akte bij de notaris. Na deze reserveringsperiode kunt u de kavel nog voor maximaal 12 maanden onder optie houden tegen betaling van een optierente van 1/12 van 2% van de kavel koopsom per maand. Tijdens deze optieperiode kunt u al uw bouw- en financiële zaken regelen.