Loting kavel 1.11 en 1.12

De gemeente is gestart met de verkoop van kavel 1.11 en 1.12 Wonen aan de Es. Na de lotingprocedure op 14 juli zijn deze kavels in reservering gegeven.

In totaal waren er vier inschrijvingen voor deze 2 kavels. Na de loting zijn de geinteresseerden op de hoogte gebracht van de uitkomst. Nu zijn de mensen die een kavel toegewezen hebben gekregen bezig met het maken van hun plannen.

Wonen aan de Es heeft een dorps-landelijk karakter, geïnspireerd op Drentse Es-dorpen. Aan een gezellig straatje met brede groene bermen bevinden zich deze twee royale kavels van 775m2 en 700m2. Deze kavels grenzen aan de achterzijde aan een groene weide met vrij uitzicht op de oude boomsingel. Deze kavels bieden
u de kans om uw eigen energie neutrale woning te realiseren Deze twee kavels zijn na de lotingprocedure van 14 juli in reservering gegeven

Bent u geïnteresseerd in de vervolgfase van dit fraaie woongebied? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van de toekomstige ontwikkelingen. 

Maquette

In de hal van het gemeentehuis kunt u de fraaie maquette van Wonen aan de Es bekijken.

maquette