Groeiwoningen

Binnenkort wordt gestart met de bouw van 2 groeiwoningen. De groeiwoning is een vrijstaande woning die gericht is op individuele woonwensen. De woning is aan te passen aan het gewenste wooncomfort en daarmee uitermate geschikt voor zowel starters, gezinnen én senioren.

groeiwoningen

Uitbreidingsmogelijkheden

De Groeiwoning is uitgevoerd in een basisconcept, dat zowel straat- als tuingericht gerealiseerd kan worden. Als er in de loop van de tijd een grotere ruimtebehoefte ontstaat, is de Groeiwoning op verschillende manieren uit te breiden. Hierdoor kun je inspelen op jouw (toekomstige) wooncomfort en -wensen. De uitbreidingsopties nemen de noodzaak van verhuizen vanwege ruimtegebrek weg. Tijdens de bouw kan alvast de fundering gelegd worden voor een eventuele aanbouw. De woning kan daarmee in de toekomst makkelijk uitgebouwd worden.

Uiteraard is de Groeiwoning ook direct bij aanschaf uit te breiden met verschillende opties. De begane grond kan bijvoorbeeld vergroot worden met een tuinkamer en/of de verdieping met een extra slaapkamer. Ook is het mogelijk om onder andere een slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren. Hierdoor is de Groeiwoning levensloopbestendig en geschikt voor iedereen!