Wonen aan de Brink - vier Brinkzicht villa's

- Verkoop is gestart!
- 4 unieke Brinkzicht Villa's
- kavels van 485 tot 524 m2
- unieke keuzevrijheid voor u als koper

Maak kennis met het wonen aan De Brink

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. Nooitgedacht is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken. De vier kavels aan de Stroetenweg zijn gelegen aan de rand van een recent nieuw ingericht open parklandschap ‘de brink’.  Het licht glooiend en bloemrijke park is ingericht met een aantal fraaie solitaire bomen en wandelpaden. 
De vier Brinkzicht villa’s vormen samen een sterk gevelbeeld met uitzicht op dit groen. De combinatie van uw eigen prive tuin en het groen rondom uw woning zorgen voor een ideale geborgen en tegelijk een unieke vrije ligging met zicht op het prachtige parklandschap. De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels van 485 tot 524 m². De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin rondom heeft u voldoende ruimte om een fraai zonneterras  aan te leggen. 

20230712 Stroetenweg Impressie 02

000_1440

De Brinkzicht villa’s 

U kunt kiezen uit twee verschillende basis villa’s, de Brinkzicht 7511 – en de Brinkzicht 8112. Wij bieden u met beide woningen een zeer complete basisplattegrond, waarbij u de keuze heeft uit diverse meerwerkopties om uw specifieke woonwensen te realiseren. Bent u op zoek naar woning met veel leefruimte op de begane grond, voldoende slaapkamers op de verdieping en ook een slaap-en badkamer beneden? Of heeft u een gezin met kinderen en wilt u graag een extra speelkamer of kantoor aan huis? Dan biedt dit plan het antwoord op uw specifieke woonwens!

De Brinkzicht villa’s mogen met recht uniek genoemd worden. Brinkzicht 7512 en Brinkzicht 8112 zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de groene en bosrijke omgeving. De uitgesproken hoogwaardige architectuur met de markante hoofdvorm, gemetselde schoorsteen en tuinmuur, forse kappen en natuurlijk materiaalgebruik straalt ingetogen rust uit en zorgt voor een optimale integratie in de omgeving. Niet alleen binnen maar ook buiten. Het ontwerp kent fraai detaillering zoals uitgewerkte gevelarchitectuur, forse overstekken, hoogwaardig materiaalgebruik met de toepassing van baksteen, houten gevelbekleding en keramische pannen. De woningen beantwoorden aan de moderne woonwens: zeer ruim en open van karakter. De woningen zijn door de vele ramen en puien rondom zeer transparant, wat daglicht en de groene omgeving letterlijk bij u binnenbrengt.

Unieke keuzevrijheid voor u als koper

Met dit plan bieden wij u als koper een grote mate van vrijheid in de keuze van woningtype, plattegronden, gevelontwerp, kleur- en materiaalgebruik. U kunt uw eigen villa personaliseren door te kiezen uit twee verschillende basisvilla’s en diverse materialen en afwerkingen. Wellicht wilt u een uitbreiding of een aangepaste indeling, onze ontwerper adviseert u hier graag over. In de tot standkoming van uw droomvilla wordt u door de ontwerper van Zethoven Hornstra persoonlijk hierin begeleid. Uitgangspunt daarbij is dat er een eindbeeld ontstaat waarbij er vier unieke woningen gerealiseerd worden en er geen Brinkzicht villa gelijk is.

Kavel Status Verkoopprijs type 7511 Verkoopprijs type 8112
1 Onder optie € 624.900,- v.o.n. € 664.900,- v.o.n.
2 Te koop € 614.900,- v.o.n. € 654.900,- v.o.n.
3 Te koop € 614.900,- v.o.n. € 654.900,- v.o.n.
4 Te koop € 609.900,- v.o.n. € 649.900,- v.o.n.