Esrijck Wonen aan de Es - 3 Barnhouse Villa's

- Alle kavels staan onder optie
- 3 Barnhouse Villa's
- kavels van 786 - 803 m2
- verkoopprijs vanaf € 749.900,- v.o.n.

De verkoop van dit fraaie nieuwbouwplan is gestart op woensdag 15 november 2023. Alle verkoopdocumentatie is beschikbaar, u kunt uzelf via het digitale inschrijfformulier op de projectpagina inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur.

Riant en Zorgeloos wonen

Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 3 individuele ‘Barnhouse’ villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. Met ruimte voor uzelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan De Es in Nooitgedacht nabij Rolde.

Nooitgedacht Aan de Es - Exterieur 03
Dit is een Ontwerp & Ontwikkeling van Zethoven Hornstra Bouwplan Ontwikkeling

De Barnhouse villa’s

Het ‘Barnhouse’ concept staat voor robuust en royaal wonen, subtiel uitgevoerd in hout of solide in steen. De uitgesproken hoogwaardige architectuur met de strakke minimalistisch hoofdvorm en natuurlijk materiaalgebruik straalt ingetogen rust uit en zorgt voor een optimale integratie in de omgeving. Deze schuurwoningen refereren daarmee naar het Drentse boerderijen landschap.

Het ontwerp kent fijnzinnige detaillering zoals uitgewerkte gevelarchitectuur, extra diep geplaatste kozijnen en hoogwaardig materiaalgebruik met de toepassing van fraaie houten gevelbekleding, baksteen en keramische pannen. De woningen beantwoorden aan de moderne woonwens: zeer ruim en open van karakter. De woning is door de vele ramen en puien rondom zeer transparant, wat daglicht en de landelijke omgeving letterlijk bij u binnenbrengt.

De Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Zo’n programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn. Naast de riante slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond, vindt u op de verdieping namelijk twee grote slaapkamers en de mogelijkheid voor een tweede badkamer. De woning heeft ook bij deze woningvariant weer een zeer riante living en een open keuken, die in verbinding staat met de royale eetkamer. De optionele erker creëert daarbij nog eens een spectaculaire uitbreiding van die ruimte.

Nooitgedacht Aan de Es - Exterieur 04

De hoge architectonische eisen die aan dit bouwplan worden gesteld, maken ook dat bijgebouwen in bijpassende architectuur worden mee ontworpen. Met de verplichte hellende daken ontstaan prachtige bergzolders, naast ruimte voor berging en stalling. Er worden verschillende varianten bijgebouwen aangeboden, van royale bergruimte, tot volwaardige stallingen voor meerdere auto’s. Ook bieden de bijgebouwen in geïsoleerde uitvoering mogelijkheden voor eventuele specifieke invullingen, zoals een atelier of kantoor 

Een volwaardig woonprogramma met slaap- en badkamer op de begane grond.

Plattegrond

Project 21_Nooitgedacht_2023_SEPT

Prijslijst

Kavel Status Oppervlakte Prijs
1.13 Optie 803 m2 € 769.900,- v.o.n.
1.14 Optie 786 m2 € 749.900,- v.o.n.
1.15 Optie 797 m2 € 759.900,- v.o.n.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Geinteresseerd? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in Nooitgedacht!