Halfvrijstaande woningen

In november 2012 zijn de eerste halfvrijstaande woningen opgeleverd. De woningen, gelegen in het bos, staan op een kavel van ca. 430 m², inclusief een eigen strookje bos.

Halfvrijstaande woningen Nooitgedacht

Deze woningen, gelegen in het bos, staan op een kavel van ca. 430 m², inclusief een eigen strookje bos. Bij de ontwikkeling van de wijk Nooitgedacht was de aanwezige natuur het uitgangspunt. De woningen zijn zo ontworpen, dat ze qua materiaalgebruik, kleur en detaillering aansluiten bij de beleving van het bos.

Eigen strookje bos

Het eigen strookje bos op de kavels maakt het bosgevoel compleet. De woningen staan niet alleen in een groene omgeving, maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. Zo bestaan de gevels deels uit duurzaam hout, zijn de kozijnen van kunststof en zijn de woningen zeer energiezuinig met een EPC waarde van 0,6.

Tuin

Alle woningen beschikken over een diepe tuin van circa 25 meter op het zuidwesten en parkeerruimte op eigen terrein. Bij de bouw was het mogelijk om de woning naar eigen wens aan te passen. Zo heeft de één gekozen voor een slaapkamer en badkamer beneden en de ander voor een uitbreiding van de begane grond met een speelkamer en een verlenging van de woonkeuken.