“De woning is nog mooier geworden dan we hadden verwacht”

Dineke Drevel werkt bij aannemer Hegeman Noord als front office manager. “Toen de venwoningen in de verkoop kwamen hoefde ik niet lang na te denken. Het zijn prachtige woningen, gebouwd van goed en duurzaam materiaal. Ik zag mijzelf er wel wonen, midden in de natuur.” Samen met haar man heeft ze besloten om weg te gaan uit Stadskanaal en te verhuizen naar Nooitgedacht.

De woning

Sinds mei 2015 wonen ze er. Het traject van bouwen is voorspoedig en ruim binnen de tijd verlopen. De aannemer (Hegeman Noord) heeft veel vrijheid gegeven, zodat Dineke en haar man hun eigen droomhuis ervan konden maken. “Of de woning naar wens is geworden? Nog veel mooier!”, zegt Dineke. Het huis is heel anders dan oorspronkelijk op de tekening stond. “Wij vinden de keuken het belangrijkste van de hele woning. We hebben besloten om de keuken een mooie, prominente plek in het huis te geven.”

Centraal gelegen

Een groot voordeel van wonen in Nooitgedacht is volgens Dineke dat het centraal ligt. “We hoeven niet meer een half uur te rijden, voordat we op de snelweg zitten. Vanuit Nooitgedacht zijn we binnen een paar minuten op de A28.”

Daarnaast roept het wonen in Nooitgedacht bij Dineke een vakantiegevoel op. “Als ik om 7 uur ‘s ochtends een rondje loop met de hond en de konijntjes zie lopen heb ik echt het gevoel alsof ik op vakantie ben. Dat is heerlijk!”

Venwoning Dineke Drevel voorkant

Venwoning Dineke Drevel