3 luxe Bosvilla's

- Luxe vrijstaande woning met carport en veranda
- Ruime kavels
- Energiezuinig
- Levensloopbestendig maar ook ideaal voor gezinnen

Op de hoek van de Struiklaan en Germondylaan worden deze 3 luxe Bosvilla's gerealiseerd.

De royale woningen zijn ontworpen door architectenbureau Onix en zijn Energieneutraal (NOM). De Bosvilla's met een woonoppervlakte van ca. 180 m², zijn op basis van een archetypisch hoofdvolume ontworpen om goed aan te sluiten op de boomrijke omgeving. Op de hoeken verrijken twee overdekte buitenruimtes die de woning een extra dimensie geven aan de woonkwaliteit. De houten spanten springen in het oog en geven de veranda en carport een hoogwaardige uitstraling. Deze spanten lopen bovendien door in het interieur van de woning.

De veranda op de ene hoek biedt een heerlijke overdekte buitenruimte om al vroeg in het voorjaar en in het late najaar buiten te kunnen verblijven. De andere overdekte buitenruimte functioneert als carport en markeert de entree van de woning. Vanuit de auto kun je hierdoor droog de woning betreden. Door de overdekte ruimten schuin tegenover elkaar te leggen, wordt bovendien de relatie tussen binnen en buiten versterkt. Hierdoor ontstaat een interessante en zeer ruimtelijke plattegrond, waarbij veel indelingsmogelijkheden denkbaar zijn. Geschikt voor bijvoorbeeld een gelijkvloers woonprogramma (levensloopbestendig), werken aan huis, maar ook ideaal voor (grote) gezinnen!

bosvilla

bosvilla's

Koopsommen vanaf circa € 600.000,- von.

Plattegrond

deelplattegrond Bosvilla's
Of bekijk de volledige plattegrond van Nooitgedacht.

Prijslijst

Kavelnummer Status  Kaveloppervlakte Woonoppervlakte Prijs
3 Te koop ca. 749 m² ca. 180 m² € 669.500,- v.o.n.
4 Te koop ca. 741 m² ca. 180 m² € 668.500,- v.o.n.
5 Te koop ca. 806 m² ca. 180 m² € 682.500,- v.o.n.

Geïnteresseerd? 

Kijk op de website Bosvilla's Nooitgedacht.

Pegasus Vastgoed maakt graag een afspraak met u om de verkoopdocumentatie met u door te nemen. Neem contact op via 050 -2112699.