Laatste 4 Boskavels in de verkoop

Na de zomervakantie gaan de laatste 4 Boskavels in de verkoop.

Deze kavels staan aan de rand van de groene woonwijk Nooitgedacht. Het gaat om vier ruime kavels met aan de voorzijde een bosstrook en op beide hoeken. U kunt hier een vrijstaande woning bouwen waar u in elk jaargetijde kunt genieten van de natuur om u heen. Aan de voorzijde bepaalt u zelf waar de inrit komt, met blijvend groen om u heen. Laat u door dit alles inspieren om op deze plek een eigen huis te bouwen! De kavels variëren in breedte en diepte en hebben een oppervlakte van ca. 698 - 850 m2. 

boskavels vogelvlucht

Wonen in het bos

De omgeving is bosachtig. De grenzen van de kavels worden gevormd door bosachtige beplantingen welke in eigendom en beheer van de gemeente blijven. Deze beplanting bestaat deels uit oudere bosstroken en deels uit recente aanplant. Vanaf de weg gezien zijn de woningen in het bos gelegen. De woningen staan relatief ver van de weg af. De beeldkwaliteitscriteria voor de bebouwing geven veel ontwerpvrijheid. 

Start verkoop

Na de zomervakantie start de verkoop van deze laatste vier Boskavels. Meer informatie vindt u hier of bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars.