Verkocht/Afgerond

 • Energieneutrale huurwoningen

  Banner-energieneutrale-huurwoningen Eind maart 2015 is aannemer Hegeman Noord gestart met de bouw van de energieneutrale huurwoningen. Precies 17 weken later, op donderdag 16 juli, zijn de woningen opgeleverd.

 • Levensloopbestendige woningen

  Banner-Levensloopbestendige-woningen De vijftien levensloopbestendige woningen in Nooitgedacht zijn allemaal verkocht. Deze karakteristieke woningen hebben een volledig woonprogramma op de begane grond en een ruime opbouw. De woningen worden duurzaam gebouwd, hebben lage stookkosten en zijn door de gebruikte materialen onderhoudsvrij.

 • Halfvrijstaande woningen

  Banner-halfvrijstaande-woningen In november 2012 zijn de eerste halfvrijstaande woningen opgeleverd. De woningen, gelegen in het bos, staan op een kavel van ca. 430 m², inclusief een eigen strookje bos.

 • Twee-onder-een-kapwoningen

  Banner-Twee-onder-een-kapwoning-Broeder-Sylvesterlaan Alle twee-onder-een-kapwoningen aan de Broeder Sylversterlaan zijn verkocht. De eerste zes woningen zijn opgeleverd. Aannemer Hesco Bouw is gestart met de bouw van de acht woningen van fase 2.

 • Rijwoningen

  Banner rijwoning Eind 2016 is Aannemer Koenen Bouw gestart met de bouw van zes rijwoningen in Nooitgedacht. Op vrijdag 19 mei zijn de woningen opgeleverd.

 • Twee-onder-een-kapwoning

  Banner-twee-onder-een-kapwoning-Struiklaan Op 2 november 2015 is Hegeman Noord gestart met de bouw van twee halfvrijstaande woningen aan de Struiklaan in Nooitgedacht. De woningen zijn gebouwd op ruime kavels van 320 tot 350 m² en beschikken over een diepe achtertuin, grenzend aan een boomwal.

 • Energieneutrale rijwoningen

  banner energie zonder nummer Aannemer Hesco Bouw gaat in april starten met de bouw van zes energiezuinige woningen aan de Germondylaan in Nooitgedacht. De woningen hebben geen gasaansluiting en zijn door de hoeveelheid zonnepanelen zelfvoorzienend in het elektra verbruik, waardoor er geen energielasten zijn.

 • Groeiwoningen

  Banner groeiwoningen Binnenkort wordt gestart met de bouw van 2 groeiwoningen. De groeiwoning is een vrijstaande woning die gericht is op individuele woonwensen. De woning is aan te passen aan het gewenste wooncomfort en daarmee uitermate geschikt voor zowel starters, gezinnen én senioren.